Skift af forrude Læs mere Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som kan hjælpe med
reparation & udskiftning af bilruder. Læs mere nedenunder
Reparation<span>.</span>

Reparation.

Få repareret et stenslag i din bilrude inden det bliver for sent. Det tager kun 15 minutter pr. stenslag.

Læs mere på Bilglas.dk
Udskiftning<span>.</span>

Udskiftning.

Hvis stenslaget har slået revner, eller er ruden ødelagt kan Dansk Bilglas skifte den på højst én arbejdsdag.

Læs mere på Bilglas.dk
Mobilservice<span>.</span>

Mobilservice.

Med mobilservice kan du få repareret eller udskiftet din bilrude hjemme eller på en valgfri adresse.

Læs mere på Bilglas.dk
Forsikring<span>.</span>

Forsikring.

Er du i tvivl om du er dækket ved reparation af stenslag eller udskiftning af bilruder? Få svaret her.

Læs mere på Bilglas.dk

Dansk Bilglas kan reparere stenslag på bilruder fra alle mærker & modeller uanset årgang

separateur

Samtidigt er det hurtigt og nemt at bestille en tid. Du kan enten gå på www.bilglas.dk, hvor du udfylder en formular hvor du selv vælger tid og sted. Det kan være på et Dansk Bilglas værksted eller det kan være på din adresse, din arbejdsadresse etc. Alternativt kan du ringe til kundeservice på 70 11 55 55. De skal blot bruge din nummerplade og derefter finder I sammen tid og sted, som passer dig bedst.

Kontakt Dansk Bilglas på 70115555

Og få hjælp til din udskiftning eller reparation

Har du et stenslag i forruden, som er begyndt at slå revner og vokse? Er du blevet udsat for hærværk på din fine bil? Eller har du bare være uheldig på en meget blæsende dag? Så er det måske tid til et skift af din frontrude. Frontruden er nemlig en essentiel del af hele din bils strukturelle styrke, som er utrolig vigtig, skulle du komme ud for et trafikuheld. Samtidig er det direkte ulovligt at køre, hvis dit udsyn er forstyrret af revner, stenslag el.

Skift af forrude i Århus

separateur

Hvad koster udskiftning af frontrude i Århus?

Så er dit næste spørgsmål måske: Hvad koster en udskiftning af forruden? Det er svært for os at give en konkret pris på, da det afhænger meget af, hvilken bil du kører i (både mærke og model). Du skal dog nok regne med, at en udskiftning af frontruden kommer til at stå dig i minimum 2.000 kroner. Den pris inkluderer dog både kostprisen for selve ruden, men også udskiftning ol.

Heldigvis har de fleste en eller anden form for glasforsikring. Ofte dækker den type forsikringer reparationer af stenslag i Århus, men selve udskiftninger af forruder bliver ofte kun delvist dækket, hvor du selv skal betale en selvrisiko.

Vær samtidigt opmærksom på, at mange nye biler har sensorer, kameraer, følere ol. som efter montering igen skal kalibreres. Så når du skal vælge en montør, skal du sikre dig, at de tilbyder den ydelse.

Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som ikke bare kan klare skift af forrude på deres værksteder, men også hjemme hos dig, på dit kontor eller anden valgfri adresse. Samtidigt tilbyder de en ejertidsgaranti, hvor de garanterer at ruden vil være tæt i bilens fremtidige levetid. Sidst men ikke mindst er de hurtige, og ganske kort tid efter forruden er udskiftet, kan du allerede køre afsted igen. Det er netop af de årsager, at vi anbefaler Dansk Bilglas til at sørge for udskiftning af forruder.