Udskiftning af bagrude Læs mere Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som kan hjælpe med
reparation & udskiftning af bilruder. Læs mere nedenunder
Reparation<span>.</span>

Reparation.

Få repareret et stenslag i din bilrude inden det bliver for sent. Det tager kun 15 minutter pr. stenslag.

Læs mere på Bilglas.dk
Udskiftning<span>.</span>

Udskiftning.

Hvis stenslaget har slået revner, eller er ruden ødelagt kan Dansk Bilglas skifte den på højst én arbejdsdag.

Læs mere på Bilglas.dk
Mobilservice<span>.</span>

Mobilservice.

Med mobilservice kan du få repareret eller udskiftet din bilrude hjemme eller på en valgfri adresse.

Læs mere på Bilglas.dk
Forsikring<span>.</span>

Forsikring.

Er du i tvivl, om du er dækket ved reparation af stenslag eller udskiftning af bilruder? Få svaret her.

Læs mere på Bilglas.dk

Dansk Bilglas kan reparere stenslag på bilruder fra alle mærker & modeller uanset årgang

separateur

Samtidigt er det hurtigt og nemt at bestille en tid. Du kan enten gå på www.bilglas.dk, hvor du udfylder en formular hvor du selv vælger tid og sted. Det kan være på et Dansk Bilglas værksted eller det kan være på din adresse, din arbejdsadresse etc. Alternativt kan du ringe til kundeservice på 70 11 55 55. De skal blot bruge din nummerplade og derefter finder I sammen tid og sted, som passer dig bedst.

Kontakt Dansk Bilglas på 70115555

Og få hjælp til din udskiftning eller reparation

Når det kommer til skader i bilruder, får bagruden ofte ikke ligeså meget opmærksomhed, som forruden gør. Hver eneste dag du kører, kigger du ud af forruden, og da den er lige foran dig, er det meget nemt at se eventuelle revner, stenslag og andre skader. Da vi ofte ser bagruden gennem bakspejlet, er det ikke altid vi opfanger, at den har fået en skade. Bagruden er dog lige så essentiel som forruden, når det kommer til bilens strukturelle styrke, og er bagruden gået i stykker, kan det være et potentielt stor og farligt problem i et færdselsuheld.

Er det omvendt meget tydeligt, at bagruden har fået en revne eller stenslag, er det dog endnu vigtigere at få udskiftet den. Og er skaderne så store, at dit udsyn gennem bagruden bliver forstyrret, er det direkte ulovligt at køre i bilen. I begge situationer er der dog kun én løsning: At få udskiftet bagruden af en professionel og autoriseret montør.

Skift af bagrude i Århus

separateur

Hvad koster er en udskiftning af bagruden i Århus?

Prisen på en udskiftning af bagruden afhænger virkelig af både mærke på bilen, samt den specifikke model. Faktisk svinger det så meget, at de fleste montører ikke vil give en fast pris, før de ved præcist, hvilken bil du kører i. Af den årsag kan vi heller ikke give dig en pris, men opfordrer dig i stedet til at tage fat i montøren.

Så tænker du måske: Hvem skal jeg lige tage fat i i Århus? Og her kan vi kun anbefale Dansk Bilglas, som vi samarbejder med. De har hjulpet danskerne med bilruder af den højeste kvalitet siden 1964, og har altså mange, mange års erfaring med udskiftning af bagruder. Når bagruden er så vigtig del af din bils sikkerhed, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvem du vælger. Sidst men ikke mindst kommer Dansk Bilglas lige så gerne ud på din adresse i Århus og klarer udskiftningen eller reparation af stenslag Århus, hvilket er fantastisk, hvis man ikke lige har tid til at tage på værksted.