Bilruder & Autoglas Læs mere Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som kan hjælpe med
reparation & udskiftning af bilruder. Læs mere nedenunder
Reparation<span>.</span>

Reparation.

Få repareret et stenslag i din bilrude inden det bliver for sent. Det tager kun 15 minutter pr. stenslag.

Læs mere på Bilglas.dk
Udskiftning<span>.</span>

Udskiftning.

Hvis stenslaget har slået revner, eller er ruden ødelagt kan Dansk Bilglas skifte den på højst én arbejdsdag.

Læs mere på Bilglas.dk
Mobilservice<span>.</span>

Mobilservice.

Med mobilservice kan du få repareret eller udskiftet din bilrude hjemme eller på en valgfri adresse.

Læs mere på Bilglas.dk
Forsikring<span>.</span>

Forsikring.

Er du i tvivl om du er dækket ved reparation af stenslag eller udskiftning af bilruder? Få svaret her.

Læs mere på Bilglas.dk

Dansk Bilglas kan reparere stenslag på bilruder fra alle mærker & modeller uanset årgang

separateur

Samtidigt er det hurtigt og nemt at bestille en tid. Du kan enten gå på www.bilglas.dk, hvor du udfylder en formular hvor du selv vælger tid og sted. Det kan være på et Dansk Bilglas værksted eller det kan være på din adresse, din arbejdsadresse etc. Alternativt kan du ringe til kundeservice på 70 11 55 55. De skal blot bruge din nummerplade og derefter finder I sammen tid og sted, som passer dig bedst.

Kontakt Dansk Bilglas på 70115555

Og få hjælp til din udskiftning eller reparation

Ruderne på din bil spiller en vigtig rolle i din sikkerhed i trafikken. Bilruderne er nemlig integral for hele bilens strukturelle styrke, og er en eller flere af autoruderne beskadigede, kan det have konsekvenser i et eventuelt uheld. Hvis du er så uheldig at få et stenslag i autoruden i Århus, er det derfor vigtigt at vurdere, om det kan repareres, eller om hele bilruden skal udskiftes.

Udskiftning & reparation af bilruder i Århus

separateur

Tommelfingerreglen er, at er stenslaget på størrelse med (eller større) end en tokrone, har det slået store og grimme revner eller sidder det alt for tæt på rudens kant, skal hele autoruden skiftes. Årsagen til det, er som sagt den svækkelse der sker i bilens strukturelle styrke, hvis en eller flere af bilruderne er beskadigede.

Heldigvis er der mange muligheder for at få repareret eller udskiftet sit autoglas. De to største spillere på markedet er Dansk Bilglas og Carglass, som begge tilbyder reparation og udskiftning på både deres egne værksteder i Århus, eller som en kør-ud service, hvor de kommer til dig og foretager arbejdet. Sidstnævnte kan være en fordel for mange, som har en travl hverdag, da arbejdet kan udføres, mens du laver noget andet. Ligeledes er lokationen og vejrforhold også ligegyldige, så det kan være hjemme hos dig, på arbejdspladsen eller et helt tredje sted. Ofte er du køreklar indenfor en time efter reparationen eller udskiftningen.

Husk at tjekke din glasforsikring

Husk samtidigt at tjekke op på din forsikring. Har du en glasforsikring (som ofte er inkluderet i de fleste forsikringer), vil du med god chance kunne helt eller delvist få dækket udgifterne forbundet med reparationen af stenslag eller udskiftningen af bilruden i Århus. Du har med god sandsynlighed en selvrisiko, men tag et kig i din police, og se, hvordan du står stillet.

Står du med en ødelagt autorude, er det med at reagere nu og få repareret den, inden skaden udvikler sig. Er det allerede for sent, skal den udskiftes, men hvad end situation du står i, håber vi ovenstående kan hjælpe dig videre.