Udskiftning af siderude Læs mere Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som kan hjælpe med
reparation & udskiftning af bilruder. Læs mere nedenunder
Reparation<span>.</span>

Reparation.

Få repareret et stenslag i din bilrude inden det bliver for sent. Det tager kun 15 minutter pr. stenslag.

Læs mere på Bilglas.dk
Udskiftning<span>.</span>

Udskiftning.

Hvis stenslaget har slået revner, eller er ruden ødelagt kan Dansk Bilglas skifte den på højst én arbejdsdag.

Læs mere på Bilglas.dk
Mobilservice<span>.</span>

Mobilservice.

Med mobilservice kan du få repareret eller udskiftet din bilrude hjemme eller på en valgfri adresse.

Læs mere på Bilglas.dk
Forsikring<span>.</span>

Forsikring.

Er du i tvivl, om du er dækket ved reparation af stenslag eller udskiftning af bilruder? Få svaret her.

Læs mere på Bilglas.dk

Dansk Bilglas kan reparere stenslag på bilruder fra alle mærker & modeller uanset årgang

separateur

Samtidigt er det hurtigt og nemt at bestille en tid. Du kan enten gå på www.bilglas.dk, hvor du udfylder en formular hvor du selv vælger tid og sted. Det kan være på et Dansk Bilglas værksted eller det kan være på din adresse, din arbejdsadresse etc. Alternativt kan du ringe til kundeservice på 70 11 55 55. De skal blot bruge din nummerplade og derefter finder I sammen tid og sted, som passer dig bedst.

Kontakt Dansk Bilglas på 70115555

Og få hjælp til din udskiftning eller reparation

Som bilejer har man ofte ikke lige så mange problemer med sideruden, som man kan have med forruden eller bagruden, da de er mindre, og er placeret på siden af bilen. Især forruden er udsat for højtflyvende sten, som kan lave grimme stenslag, mens sideruderne (alt andet lige) er mere beskyttede. Det betyder dog ikke, at sideruderne er immune over for stenslag, revner mm. Tværtimod. En bil der overhaler dig på motorvejen, kan lige så nemt kaste en sten på din siderude, og sker det, er der chance for, at sideruden bliver helt og aldeles ødelagt, og skal udskiftes.

Skift af siderude i Århus

separateur

Hvad koster udskiftning af sideruder i Århus?

Det er svært for os at give dig en præcis pris på netop din siderude, da prisen er meget afhængig af hvilken type bil, du kører i. Prisen for siderude til en BMW er højere, end prisen på en siderude til en Fiat. Selv mellem modeller indenfor samme bilmærke er der stor forskel i prisen, så vi anbefaler i stedet, at du tager fat i en montør for at få en konkret pris.

Samtidigt anbefaler vi, at du tager kontakt til din forsikring. Det kan meget vel være, at du har en glasforsikring, som helt eller delvist dækker udskiftningen af sideruden (eventuelt med en selvrisiko).

Hvem skal jeg vælge til udskiftning af min siderude?

Vores anbefaling er klart Dansk Bilglas, som vi samarbejder med. De er hurtige, effektive og kan få dig på vejen igen, før du har set dig om. Som en ekstra ydelse tilbyder de også HelpKits, som er et stykke plastik, som kan “erstatte” den ødelagte siderude, indtil du får den skiftet. På den måde er du ikke helt så udsat for vind, blæst og regn, indtil du får din nye siderude. Sidst men ikke mindst klarer de også al oprydning forbundet med udskiftningen eller reparation af stenslag i Århus, så er bilen fyldt med glasskår, kan dén ekstra ydelse hjælpe dig endnu hurtigere tilbage til en normal hverdag.